groene culemborgse straten

Meer groen in de straat

 

Groen in de straat zorgt voor een aangenaam en levendig beeld. Nu al zijn er in de Achterstraat, Herenstraat, Goilberdingerstraat, etc. een aantal geveltuintjes. Die laten zien dat groen, al is het maar een beetje, voor meer sfeer en kleur in de straat zorgt. Bij de herinrichting van de straat houden we daarom rekening met de bestaande geveltuintjes en maken wer ruimte voor meer tuintjes!
Daarnaast willen we u de mogelijkheid bieden om groen voor uw gevel te plaatsen.

Heeft u belangstelling voor een geveltuin, een paar planten in potten en een mooie klimplant? Dan doen wij u graag een aantal voorstellen, afgestemd op de ligging van uw gevel, waaruit u een keuze kunt maken. Uiteraard mag u ook zelf planten aanschaffen en plaatsen in de strook die wij voor u uitsparen.

Dit is de bijdrage van de Gemeente Culemborg:
Planten; keuze uit de verschillende voorstellen met/of zonder klimplant.

Dit is uw bijdrage:
Het onderhoud en water geven van de planten en afhankelijk van uw keuze potten van minimaal 30 cm doorsnede om de planten in te zetten en ondersteuning langs de gevel voor de klimplant in de vorm van leidraden.

 

Doe mee en geef hieronder uw keuze door!

 
 
Uw beplantingskeuze
Een klimplant is optioneel
Uw gegevens
Dit is niet verplicht
 

Uw gegevens worden door GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten verzameld in opdracht van de Gemeente Culemborg. De verzamelde gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van dit project.