+ Luisteren

Iedere maand zal GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten u mee nemen in de wereld van de tuin- en landschapsarchitectuur en laten we u een stap in ons ontwerpproces zien.

Een nieuwe tuin begint met een idee, en dit idee komt van de U, onze opdrachtgever. U hebt net een nieuwe woning of uw oude tuin bevalt niet meer of u bent toe aan iets nieuws, iets anders. Een tuin die bij u past.

Dit is het moment dat wij in beeld komen; Grasveld Tuin- en Landschapsarchitecten, een klein, deskundig bureau dat van uw droom een nieuwe werkelijkheid kan maken. Wij luisteren naar u en stellen de juiste vragen. Wij gaan met u in gesprek en geven de juiste antwoorden.

Samen met u maken wij een ronde door uw tuin en gaan we in gesprek. We kijken naar uw huidige gebruik van de tuin met een doorkijk naar de toekomst. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen waarna we met ideeën komen en aftasten wat de mogelijkheden zijn in zowel toekomstig gebruik als financiële speelruimte.

Met deze informatie volgt er een terugkoppeling naar het team binnen het bureau. Een vrijblijvende offerte voor onze advieswerkzaamheden geeft u een duidelijk beeld van wat u van ons kunt en mag verwachten. Bij opdracht gaan wij over tot een nauwkeurige inventarisatie van de locatie en meten het geheel, indien nodig, in voor een goede ondergrond die als uitgangspunt dient voor het ontwerp. Dit is ook nog een moment om afspraken, wensen en eisen te sparren, zodat de uitgangspunten nogmaals op elkaar worden afgestemd. De toekomstige tuin zal zo tot in de kleinste details worden ontworpen. Onze uitdaging is dat U zich herkent in het programma van wensen en wij u laten verrassen met een nieuwe werkelijkheid.

Uw wens, uw droom, zal werkelijkheid worden.

luisteren

Schrijf u in voor onze speciale nieuwsbrief om deze serie in uw e-mail te ontvangen.