Nieuwe tuin Woonzorgcentrum Thebe Elisabeth in Goirle

 De bewoners houden alles goed in de gaten

De bewoners houden alles goed in de gaten

Vorige week maandag was het zover, de schop ging in de grond bij de afdeling Geeracker bij woonzorgcentrum Elisabeth te Goirle. De bewoners van Geeracker hebben de wens om een tuin te krijgen waar zij zich meer thuis kunnen voelen. De oude tuin is namelijk niet helemaal geschikt voor grote rolstoelen, maar daar wordt nu verandering in gebracht. Met ondersteuning van de medewerkers hebben bewoners verschillende acties ondernomen om geld in te zamelen om de tuin te veranderen. Maarten Grasveld van GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten heeft daarbij geheel belangeloos de wensen van de bewoners omgezet in tekeningen. En het resultaat mag er wezen. De tuin gaat een fijn zitgedeelte krijgen met een vijver en eengedeelte waar ´Op hoogte´ getuinierd kan worden. De m°komende drie weken wordt er hard gewerkt en en dan kan iedereen van de tuin genieten! Mooi om te zien hoe de tuin nu na gezamenlijke inspanning van bewoners, medewerkers en burgers tot stand is gekomen.
— Thebe Elisabeth
maarten grasveld