Maarten Grasveld is de tuinarchitect bij GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten en ontwerpt samen met zijn team van kunstenaars en detail georiënteerde collega's moderne en beplantingsrijke tuinen in de hele Benelux.

Uw gedachten, uw wensen, uw smaak en gevoel vertalen in een buitenruimte vereisen haast een intieme band. Uitgangspunt is de architectuur van het gebouw en de structuur van de buitenruimte. Dit vertaalproces naar structuren, vormen, materialen en schakeringen van kleuren die alle jaargetijden interessant blijven, is waar wij goed in zijn.

 

Van kleine tot grote tuinen, wij maken uw droom werkelijkheid

 

Waarom een tuinarchitect?

Niet alleen maken wij het ontwerp van uw tuin, maar wij begeleiden het gehele proces van idee tot genieten. Nadat het ontwerp precies is zoals u wilt zoeken wij samen met u een aantal hoveniers en vragen we de offertes aan; deze controleren en maken een duidelijke vergelijking waardoor u de beste keus kunt maken. Tijdens de aanleg zijn wij aanwezig om alles in goede banen te leiden en u volledig te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u de tuin krijgt die u wilt en dat binnen budget. 

Een tuinarchitect denkt niet alleen vanuit het praktische, maar ook aan esthetische factoren. Wij ontwerpen een tuin niet alleen om te gebruiken, maar ook om naar te kijken; een goede combinatie van materialen en onderhoudsvriendelijke beplanting laat een tuin tot leven komen het hele jaar rond.

 
 
kantoor GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten

Wij ontwerpen vanuit Culemborg tuinen in heel Nederland en België, van Maastricht tot Amsterdam, van Zwolle tot Middelburg. Onze tuinarchitect Maarten Grasveld komt naar u toe wanneer het u uitkomt, overdag of 's avonds, tijdens werkdagen of in het weekend.

 

 

Neem contact met ons op