GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten is een klein en deskundig team van tuinarchitecten en beplantingsdeskundigen die voor u het perfecte tuinontwerp maakt. 

Al uw wensen verwerken wij in een modern, beplantingsrijk en onderhoudsarm tuinontwerp dat wij samen met u en de hovenier zullen realiseren, zodat u kunt genieten van uw tuin.

Ieder ontwerp is uniek en speciaal voor u gemaakt, passend binnen uw budget, en met de hoogste kwaliteit.

 
 

Van kleine tot grote tuinen, wij maken uw droom werkelijkheid

 

Waarom een tuinontwerp?

Een tuinontwerp verduidelijkt en geeft vorm aan uw wensen en eisen van de tuin; het is de basis voor een plezierige tuin waarvan u het hele jaar rond kunt genieten. De padenstructuur is logisch en niet willekeurig, verharding is enkel aanwezig als het nodig is en beplanting maakt het een geheel. 

Wij ontwerpen een tuin niet alleen om te gebruiken, maar ook om naar te kijken; een goede combinatie van materialen en onderhoudsvriendelijke beplanting laat een tuin tot leven komen het hele jaar rond.

 
 

Wij ontwerpen vanuit Culemborg al 30 jaar tuinen in heel Nederland en België, van Maastricht tot Amsterdam, van Zwolle tot Middelburg. Onze tuinarchitect Maarten Grasveld komt naar u toe wanneer het u uitkomt, overdag of 's avonds, tijdens werkdagen of in het weekend.

kantoor GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten
 

 

Neem contact met ons op